• Mrs. Carper - MD

Waar kun je Ellaone kopen?

Updated: Aug 5

Na het hebben van onbeschermde seks is het van belang zo snel mogelijk alsnog anticonceptie te gebruiken. Je kunt hiervoor de morning-afterpil halen. Deze pil kun je in Nederland zonder recept bij alle apotheken en drogisterijen kopen. Je hoeft dus niet eerst langs een dokter.


Op zondagen wordt het lastiger om de morning-afterpil te kopen. Je kan altijd even bellen met de apotheek die dienst heeft, of zoeken naar een drogist die wel open is (zoals in grotere steden). Of check de website van Sense, die bijhoudt waar de pil verkocht wordt.

Online morning after pil kopen


Als je geen plek kunt vinden om de pil te kopen, kun je hem ook online bestellen. Hieronder een overzicht van online drogisterijen/apotheken waar je de pil kan bestellen.


Houd wel rekening met verzendtijd: des te sneller je de pil inneemt, des te beter!


Overzicht online drogisterijen die Ellaone verkopen

Drogisterij.net: Heeft Ellaone in het assortiment. Bovenop de pil betaal je 3.99 euro verzendkosten. Bij bestelling in het weekend, ontvang je op maandag de pil.


Onlinedrogist.nl: Verstuurt de Ellaone gratis. Bij bestelling in het weekend, ontvang je op maandag de pil. Je kunt bellen, chatten en appen met de drogist in het geval je nog vragen hebt over de pil.

Morningafterpil-shop: Verkoopt zowel de Norlevo als Ellaone pil (3 en 5 dagen na onbeschermde seks in te nemen). Bij bestellingen in het weekend ontvang je maandag de pil. De verzendkosten zijn 2.49 euro.

Heeft u in het weekend dringend een herhaal recept nodig voor uw medicatie? U kunt hier uw herhaling aanvragen!

Recent Posts

See All

Waar kun je online de morning after pil bestellen?

Na het hebben van onbeschermde seks is het van belang zo snel mogelijk alsnog anticonceptie te gebruiken. Je kunt hiervoor de morning-afterpil halen. Deze pil kun je in Nederland zonder recept bij all

WeekendMeds

KvK: 71920226

Oprichter: Mevr. A. Carper - arts

BIG-registratie: 59065390701

Aangesloten bij Stichting Klachtenregeling

Lid van: KNMG, LAD en LHV

Get in touch:

06 45 15 2005 (ook via                   )

Fax: 020 890 79 02

med@weekendmeds.nl

f3346f54ac5f5f9cd2d716c51a4fc9d7-1.gif

© 2020 WeekendMeds.nl - All Rights Reserved